اجرای سقف کناف

اجرای سقف کناف


اجرای سقف کناف تهران

کناف از جمله محصولات و مصالح مورد استفاده در ساخت و طراحی سقف است که امروزه مردم به آن توجه ویژه‌ای دارند. در واقع این سازه به عنوان متداول‌ترین متریال در سراسر جهان به شمار می‌رود. که با استفاده از تکنیک‌ها و روش‌های متنوع و جذاب برای اجرای آن به کار می‌رود. در این مطلب قصد داریم به معرفی و سقف کناف و چگونگی اجرای آن بپردازیم.

کناف چیست؟

کناف یک نوع ساخت و ساز بدون آب است. و به عنوان یکی از جدیدترین مصالح برای ساخت و اجرای سقف کاذب به شمار می‌رود. کناف از اتصال پنل‌های گچی و غیر گچی ساخته می‌شود. و محبوب‌ترین پوشش دیوارهای جداکننده است. این سازه از جنس گالوانیزه به صورت یکپارچه و به کمک روکشی از کچ و سیمان پوشیده می‌شود. کناف به دو صورت ثابت و متحرک که هر کدام متناسب با محل مورد نظر کاربرد خواهند داشت. از کناف در نقاط مختلف خانه مثل آشپزخانه، اتاق خواب، پذیرایی و… استفاده می‌شود که بسیار پرطرفدار است.
نکته قابل توجه استفاده از کیفیت جنس و متریال کناف مورد استفاده خواهد بود. که یکی از مهم‌ترین عامل در اجرای آن است. در واقع کناف از ماده‌ای به نام پروفیل سبک ساخته می‌شود .که بسیار مقاوم خواهد بود. بنابراین در صورتی که جنس این سازه از کیفیت خوب و مطلوبی برخوردار نباشد باعث باد کردن سقف یا ترک برداشتن آن می‌شود. باید بدانید که انجام این نوع سقف از قیمت مناسبی نیز برخوردار است.

مراحل اجرای کناف

انجام سقف کناف نیز همانند انواع مختلف سقف دادای مراحل مختلفی است. نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید این است .که هنگام انجام این نوع سقف مراحل آن گام به گام و با دقت تمام انجام شود .تا در پایان کار با مشکل مواجه نشوید. البته نحوه اجرا و پیاده‌سازی کناف بر اساس نوع محصول متفاوت خواهد بود. اما به‌طور کلی مراحل انجام به شرح زیر است.
ابتدا با استفاده از پروفیل‌های فلزی که مختص کناف است، اسکلت‌بندی و در واقع زیرسازی می‌شود. بعد از آن به کمک پیچ‌های مخصوص صفحات را به شبکه فلزی متصل خواهند کرد.
در مرحله بعد با نوار درزگیر درزهای بین پنل را می‌پوشانند. و به منظور ایجاد سطح صاف و یکنواخت روی آن را با استفاده از بتونه درزگیر پوشش می‌دهند. لازم به ذکر است قبل از اقدام به اجرای درزگیر، درزگیرها و شکاف‌های موجود باید تمیز شود و هیچ گونه آلودگی روی آن نباشد.
برای انجام مرحله بعد مخلوطی از پودر بتونه ماستیک با آب درست کرده و به وسیله کاردک مخصوص سطح آن را پوشانده و با استفاده از یک سنباده نرم آن را به صورت کامل صاف و یکنواخت کنید. سپس می‌توان مرحله نهایی را انجام دهید و آن را رنگ‌آمیزی و به وسیله کاغذ دیواری یا کاشی روی آن اجرا کرد.

انواع سقف کناف

همان‌طور که اشاره شد سقف کناف شامل دو دسته ثابت و متحرک است در نوع متحرک آن قابلیت جدا شدن پنل‌ها وجود دارد. اما در مقابل سقف کناف در نوع ثابت امکان جدا شدن پنل‌ها فراهم است. سقف کناف ثابت خود به دو دسته تقسیم می‌شود که بدین شرح خواهد بود:
سقف کناف ساده: در این نوع سقف در واقع کناف ساده بدون درز بکار گرفته می‌شود. اجرای سقف کناف ساده به این صورت است که بعد از نصب بلافاصله می‌توانید آن را به رنگ دلخواه رنگ‌آمیزی کنید. کناف ساده در انواع مختلف اشکال هندسی تولید و اجرا می‌شوند.
سقف کناف طرح‌دار: این نوع از سقف‌های کناف به دلیل جنبه زیبایی آن معمولا بیشتر از نوع ساده آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است اجرای و پیاده‌سازی سقف کناف طرح‌دار نیازمند مهارت و دانش فنی بالایی خواهد بود. کناف طرح‌دار که به آن دکوراتیو نیز گفته می‌شود در مکان‌ها و فضاهای مختلف کاربرد خواهد داشت.

سخن پایانی

امروزه در صنعت ساخت و ساز از مواد، تجهیزات، و روش‌های مختلفی استفاده می‌شود. کناف نیز به عنوان یکی از مصالح اصلی و مهم در ساخت و ساز است .که از آن برای درست کردن و ایجاد طرح‌های گوناگون و جذاب روی دیوار و استفاده خواهند کرد. استفاده از این محصول در طراحی دکوراسیون ساختمان‌های مدرن و کلاسیک بسیار رایج است. جهت نصب و اجرای این سازه لازم است با اطلاعات کامل در رابطه با نحوه اجرا، انواع و… آشنا شوید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *